søndag 21. mars 2010

Sushi???

Ja, helgen har bestått av jobbing, litt alkohol og søndagskos!
Vi dro på Østens perle som ligger i Porsgrunn og skulle prøve Sushi. Ja ja, dette tror jeg er litt sånn enten så liker du det, ellers så liker du det ikke. Jeg liker ikke dette så godt. Er sikkert mye godt innenfor sushi verden men dette jeg spiste i dag, kommer jeg ikke til å prøve igjen. Mannen min spiste shasimi, og han synes noen biter var greit men som middag var det ikke godt. Dette blei for kvalmende. Men de har veldig god mat ellers på østens perle, selv om servicen er bånn:( Veldig syn igrunn.

Mine sushi biter



Ellers i dag har jeg vært på plantasjen, og det er balsam for min sjel. Elsker å gå rundt, finne fine blomster, å glede seg til varmere tider. Kjøpte litt frø og løk i dag, så nå skal det plantes:) Har funnet en utrolig kul ting på finn.no som jeg skal plante i, kommer tilbake med det senere!!



Klem Kine

lørdag 20. mars 2010

Søte drømmer!

Å, har så lyst til å pusse opp soverommet vårt. Vi har en ekkel hudfarge på rommet nå, ikke delikat. Men må ta en ting av gangen, og nå er andre rom prioritert! Men man kan få drømme seg litt bort...



Seng til å drømme søte drømmer i...


fredag 19. mars 2010

Fredagskveld!

Endelig helg, denne uken har vært utrolig laang. Masse jobbing i barnehagen, vi er en gruppe på tre som jobber med bachelor oppgave og vi skal pusse opp et rom. Vi har kommet godt i gang men det tar tid:) Blir veldig bra ( tror vi ), skal komme med før/etter bilder når vi er ferdig!

Denne kvelden blir brukt til å kikke litt i Rom 1.2.3. Liker dette bladet utrolig godt fordi det kommer med mange kreative og gode interiør tips, uten at det krever altfor mye penger. Jeg liker å holde på med litt i hjemmet som gjør at jeg får noe ikke alle andre har, og er litt anti ikea:)




Her er Jonathan! Han er ikke helt fornøyd med å bli tvinget til å være ut, men han likte det veldig godt før og han har så godt av å være ute litt.
Det er bare kjempe koselig å ha han ute mens jeg holder på litt ute.

Her står han på utsiden av døra og vil inn:)




Ha en kjempe fin helg alle sammen!

Klem Kine

tirsdag 9. mars 2010

Sweden rock

ELECTRIC BOYS
09´


Ja, nå er det ikke lenge til, 92 dager for å være riktig:)
Gleder meg så, dette er årets høydepunkt for denne lille familien!
Sweden rock har så mange gode band å glede seg til! Det jeg gleder meg til i år er Aerosmith, Guns´n´roses, W.A.S.P, Cinderella, Ratt, Winger, Y & T, Jorn...
Dette er desidert verdens beste festival, uten og ha vært på så mange men.. Livet, bandene og folkene er bare så bra, hvert år:)

Klem Kine


torsdag 4. mars 2010

Blomst til dere:)

Som har hjulpet oss med flytting og maling:)

Ååå, utrolig deilig å få litt hjelp av venner og familie til å male og vaske rundt i huset. Er gøy og male å se forandringer, men kjenner man bli litt lei etterhvert. Så når mamma og pappa ringer å spør om de kan hjelpe til å male litt sier man ikke nei takk på en torsdagskveld:)

Så nå kommer mamma og pappa de straks opp å hjelper til litt:)

Takk til Tommy, Gry, Ole, mamma, pappa & Jeanette:)

Klem Kine


mandag 1. mars 2010

Helgen er endelig over:)


Ikke fordi jeg ikke liker helg at jeg synes det er deilig med ny uke, men vi har bare ETT hus å tenke på nå, ikke ett hus og en leilighet, som må vaskes ned:) Vi blei ferdig med å vaske og rydde ut av leiligheten på lørdagen, og gud så deilig følelse å bare ha en ting og tenke på : Nemlig huset vårt:) Nå skal huset vårt få (nesten) hele min oppmerksomhet den nærmeste tiden:)

Sikkert ikke bare meg om dagen, som går og drømmer om varmere tider. Nå vil jeg virkelig ha sol og varmere vær, trenger ikke ha skikkelig sommer med engang men litt lunk i været og en stor sol på himmelen:)

Sommer, varm sand & reker
(vet det er noen som synes føtter er helt grusomt men men.. )



Spindelvev i solnedgang


Ha en fin uke alle sammen:)

Klem Kine