torsdag 27. mai 2010

en sofa fra ikea..

Huff.. jeg liker virkelig ikke Ikea, men i morgen skal jeg altså ditt da. Men et viktig poeng er at jeg kun skal kjøpe trekk til sofa`n vår og rødvins glass :)



( http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10183513 )

&
så skal jeg besøke broren min, håper på fin vær slik at vi kanskje kan besøke en utekafe og feire at sommerferien er her:)


tirsdag 25. mai 2010

Gårsdagen :)


Det ble grilling på oss, vi snek oss ut da skyene gikk litt fra hverandre og solen tittet frem :) Er litt deilige med den grillede smaken på maten, må benytte hver anledning. Er jo så mye godt å grille, alt fra fisk til fugl:)





Spilte også litt Luring, som er et veldig morsomt brettspill:)


Ha en fortsatt god tirsdagskveld:)

Klem Kine

mandag 24. mai 2010

Et gammelt bord:)


Dette bordet er kanskje 100 år gammelt, det var et spisestue bord i furu.
Men beina ble kappet av til stuebord høyde, og malt. Jeg ville fortsatt ha det gamle preget over møbelet så slipet det til jeg fikk det gamle utseende som jeg liker. Er igrunn veldig,veldig fornøyd med det:) ( Stuen er ikke helt ferdig, så overse rot, og skitten sofa)

Nå kommer straks middagsbesøk, var egentlig grilling som stod på planen men siden himmelen åpnet seg får vi sitte inne og kose oss i steden:)

Klem Kine

Nærmer seg sommer med stormskritt!


Deilig å tenke på at nå er neste sommeren her. Man kan tusle ut i hagen barbeint:) Her i gården er jeg i full gang med hage og hjem. Som dere ser er det lite på veggen våre, og det må gjøres noe med. Har noen prosjekter i hodet mitt som skal settes til liv i løpet av sommeren. Legger ut bilder når den tid kommer. Her er iallefall noen bilder av hjemmet vårt så langt, lyst og deilig. I forhold til all furuen som var her!


Spisestuen



Piano
Elsker gamle ting, og dette er gammelt
Synes det gjorde seg



Det har begynt å gro i pottene mine, gøy!




Klem Kine

søndag 23. mai 2010

Jeg er her:)

Har rett og slett ikke blogget fordi tiden har ikke helt strukket til men nå er skolen ferdig, og håper jeg får tid til å blogge litt mer:) Blogg verden er spennende igrunn :)

Skal ordne meg ny overskrift, å legge ut litt bilder fra det nye huset vårt til kvelden, følg med:)