tirsdag 11. januar 2011

Ohh.. herlige blomst !

Fikk denne av min kjære til jul, aldri vært noe særlig glad i amaryllis. Men det kan være fordi jeg som oftes har sett de røde, men denne hvite var jo helt hærlig. Såå neste jul skal jeg kjøpe den, godt å begynne planlegge jul allerede nå ;)



" Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha. "
- H.C. Andersen -




Siden julen i huset er kastet på dør, pynter jeg opp med friske blomster, stearinlys og hva naturen har å by på. Kongler, kvister og mose bruker jeg mye !

Hva bruker dere for å friske opp hjemmet etter at julen har blitt kastet på dør ?


Ha en fin kveld alle sammen !
Klem Kine

mandag 10. januar 2011

Fått ny lampe, eller ny og ny da men:)

Husker dere dette bilde jeg viste dere???
Den er blitt hengt opp for en stund siden har bare ikke fått blogget om det :) Det er en fantastisk fin klokke, love it :) Den virker ikke, og har ingen planer om å få den til å virke heller, blir gal av slik "Tik, tok, tik, tok " lyd ! Men som veggpryd er den fin.



" Ta deg rolig tid til å være lykkelig. Tiden er ingen motorvei mellom vuggen og graven, men plass til å parkere i solen. "
- Phil Bosmans -





Fikk lampe av søsteren min til bursdagen min, vært litt frem og tilbake med hvor vi skulle henge den men fant ut at vi trengte litt lys midt i stuen. Så den fikk plass over stuebordet, enkel og fine detaljer.

Ha en fin mandag !
Klem Kine

søndag 2. januar 2011

Nyttårsbordet !

Vår første nyttår i Nr. 51 ble feiret med 6 gjester, en katt, en kalkun og masse godt i glasset. Borddekkingen ble litt såder, man må ta det man har, og er det noe jeg ikke har så er det dekktallerkner, fint bestikk og asjetter men jeg kom da i mål med bordet og ble fornøyd :)

Gjestene koset seg med maten, og vi hadde det veldig hyggelig ! Da maten var spist flyttet vi oss bort i sofakroken og ventet på resten av gjestene som kom til nyttårsfesten. Vi fylte huset med rundt 20 mennesker med godt humør, kan det bli bedre :) Takk til alle som gjorde kvelden minnerik:)








Ha en riktig fin søndagskveld !

Klem Kine

Godt nyttår alle sammen !

Nå er vi kommet inn i år 2011, uff som årene flyr. Nå har vi snart bodd i huset vårt i ett år, og feiret vår første nyttårsaften her. I morgen kommer bilder fra dagen :)


"Vi vil åpne boken. Sidene er blanke.Vi kommer til å sette ordene der selv. Boken heter Mulighet og første kapittel er første nyttårsdag. "

- Edith Lovejoy Pierce -