søndag 11. juli 2010

Jeg er forelsket:)


Hatt en super koselig helg med overnattingsbesøk, 80 års lag på Laholmen hotell i Sverige & koselig søndagsbesøk.

Grunnen til at jeg skriver at jeg er forelsket er fordi jeg virkelig elsker stuevinduet mitt ( elsker mannen min og da selvfølgelig ). Men er det en ting jeg aldri skal gjøre med huset vårt er det å fjerne disse deilige, store vinduene. De kan lekke så mye kald de bare vil på vinteren, men disse sjarmerene vinduene blir i min stue!

Sjenken har jeg fortsatt ikke klart å velge farge til enda, men jeg tror den blir lys. Funnet ut at jeg kan komplementere med farger istedenfor å farge hele sjenken magneta eller sjøgrønn. Men har funnet knotter til den, fine, fine er de :)
Slik ser sjenken ut til dags datoGjett hva jeg fikk i dag, mitt hyggelige besøk hadde med noen skatter, som denne damen elsker :) Fikk dette skjønne stettfatet, som smeltet mitt hjerte iallefall. Det var på vei til loppemarket da det hyggelige besøket mitt fant ut at dette er noe for Kine, så la meg ta det med til henne å høre om hun vil ha det ! Hjerte mitt ble glad da, skal ikke så mye til :)


Det hyggelige besøket hadde også med seg fin blomst til Kine & mannen, og blomster er alltid bra:)Dette er min forelskelse, mitt kjære vindu!


3 kommentarer:

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Så fin blogg du har :) Liker veldig godt stilen din!! Og så gøy at du er er fra "nærheten" :D

Annie sa...

Så koselig at du stakk innom bloggen min :) Må si som Rebekka at jeg liker stilen du viser frem på bildene:)
Ser frem til å lese mer på bloggen din :)

Stettfatet var herlig! Fikk ett forleden av pappa jeg også i turkist med rosa blomster. ELsk!

embla85 sa...

Takk Fru Mæla & Annie for at dere liker bloggen min, koselig:) Annie : Stettfat er utrolig sjarmerende, gjør så mye på bordet nesten uansett hvordan det ser ut:)