tirsdag 31. august 2010

Sommer 2010

" Det er høst. Sommeren er forbi, den forsvant like hurtig som den kom ; akk hvor den gikk hurtig "

- Knut Hamsun -






( Trykk på bildene for å se dem større ! )


Ha en fin dag !
Klem Kine

søndag 29. august 2010

Den store dagen !


Bryllupsdagen er kanskje den største dagen i ditt liv, og man vil jo at alt skal bli perfekt. Kjole, dress, lokale, blomster, kake, hår, brudebukett, alt skal stemme med det DU hadde sett for deg:)

Minnene bærer man med seg inni hjertet etter den store dagen, men bildene er et kapittel for seg selv. Det er så viktig at de er ( mer ) en perfekte , disse skal henge på veggen og være i albumet ditt !
Jeg var i et bryllup i sommer, til min klassevennine Cathrine. Og hun hadde funnet en fotograf som virkelig kan fange de magiske øyeblikkene, vi satt og kikket i gjennom bildene hans på skolen og koset oss:) Her er linken til bloggen hans . Ta en titt !!

Jeg vet det er flere som har brent seg på å la en god vennine osv. til å ta bilder på den store dagen, og ikke blitt fornøyde. Det må være utrolig kjedelig:( Såå mitt råd er invester litt ekstra i bildene, du skal ha dem resten av livet !


Ha en fin dag videre !

Klem Kine


torsdag 26. august 2010

Et blomsterinnlegg til !

Det nærmer seg september med stormskritt ( ikke det at det gjør noe, for der mnd jeg har bursdag i ). Men det begynner å bli på tide med å plante ut litt løk til neste vår, og renske opp i sommer blomstene som er på hell ! Litt vedmodig men vi har en fin tid i møte... ( snart jul, som jeg elsker )









Ha en fin dag !

Klem Kine

tirsdag 24. august 2010

Gerbera !

Kjøpte en Gerbera plante her om dagen, kun 24,90 kr :) Så mange fine store blomster på den. Er ennå flere knopper nede ved roten av planten, så klippet av to stykker for å gi disse litt mer plass. Vet ikke om det var nødvendig eller ei, men ville pynte opp litt på spisebordet også:)





Her pryder to av blomstene spisebordet :)




" Si det med blomster "
- Patrick F.O´keefe -



Vil takke alle som er innom bloggen min å legger igjen så hyggelige kommentarer, er så koselig ! Får også mange tilbakemeldinger fra folk jeg møter også, det er også veldig hyggelig.

Har hatt 1000 besøkende bare i sommer, og for meg er det maaange mennesker :) Setter stor pris på at dere tar dere tid til å titte innom bloggen min !

Mange klemmer fra Kine

lørdag 21. august 2010

Prosjekt skapdør !

Jeg hadde egentlig tenkt til å sette rammer med bilder på denne gamle kjøkkenskapdøren, da jeg kom over den fine lysestaken på loppis. Så da fikk jeg en annen ide !

Så da tok jeg :
Før :

En gammel skapdør,
som jeg sprayet med hvit maling og tok av festene og håndtaket.


Lysestake funnet på loppis, kjøpte inn blonder og dobbelsidig teip !
Sprayet lysestaken hvit.



Så festet jeg blonder rundt hele kanten på døren, med noen få biter av dobbelsidig teip,
slik at blondene enkelt kan tas av vis jeg går lei:)


Etter :

Og slik ble resulatet av en gammel skapdør, loppislysestake, hvit spray, dobbelsidig teip og blonder !





Ha en super lørdag alle sammen !
Klem Kine

torsdag 19. august 2010

Trenger hjelp !!

Jeg lurer så på hva denne blomsten heter, noen som kan hjelpe meg ?

Var i blomsterbutikken der jeg kjøpte den for å kjøpe en ny bukett men hun bak kassen skjønte ikke helt hvilken blomster jeg mente! Jeg synes den ligner på lilje men er mye mindre, selve blomsten, godt mulig den er i familie med lilje:)

Denne buketten holdt i 3 - 4 uker, og var like flott hele tiden. Liker buketter som er holdbare, er billigere for kjærstens lommebok også:)




" En blomst må en gang visne, vis den ikke er kunstig "

- Margot Sandsmark -





Klem Kine

tirsdag 17. august 2010

Høst ???

Er det bare meg eller er det flere som synes det har vært skikkelig høstvær i Telemark i dag?

Jeg gikk til innkjøp av lyng i dag, margarittene mine har begynt å ta litt kvelden, så derfor plantet jeg litt om. Var egentlig med litt tungt hjerte, for jeg får skikkelig høstfølelse når lyng og "kålhode" blir plantet. Men vi har jo en fin mørketid foran oss, men mye innekos & sterinlys:) Og man kan jo fortsatt få noen sommerdager til !!



" August er det mykeste myke jeg kjenner, denne skjelvende streng mellom sommer og høst, denne dugg av avskjed i mine hender."

- Einar Skjæraasen -


mandag 16. august 2010

Før / etter !

Dette tøffe bordet synes jeg igrunn var fint nok uten at det var hvitt men siden bordplaten var så stygg såå fant jeg fram malekosten for en stund siden ! Har bare glemt dere å vise den lille makeoveren.

Nå står bordet på soverommet, og passer godt der for øyeblikket da vi ikke har nattbord enda. Som jeg er veldig på jakt etter, og har tilgode å finne de rette :( Jeg leite etter noen gamle maling/"budeie" krakker, så bare gi meg tips om hvor jeg kan finne dette!


Før :


Etter :


Klem Kine

fredag 13. august 2010

Lopper !

Lopper på døra er aldri feil, mor & far var innom og har selvfølgelig plukket opp min interesse for lopper. Så her får jeg lopper i hytt og pine !

Jeg liker det :)

Fine, ikke sant ?

Og i morgen skal jeg vise dere en morsom, og fin loppe jeg fikk !







Ha en god kveld :)

Klem Kine

torsdag 12. august 2010

Soverom !

Her er vårt soverrom, enkelt og rent ! Er masse jeg gjerne ville gjort med det, men akkurat nå står det bakerst i køen av ting å gjøre.. Fargen på veggene vil jeg gjerne beholde men fargen i taket og listene er ikke bra:( Ser dere listene, det er et tau !!

Også ønsker jeg meg ny leselampe over sengen, den vi har nå var igjen fra vi flyttet inn. Ikke pen, men gir godt leselys. Jeg vil gjerne ha en sukkersøt gammel lampe ! Har vært og kikket litt rundt men har til gode å finne den riktige:)





" Det glade hjerte lever lengst "

- William Shakespeare -




Ha en fin dag !

Klem Kine

onsdag 11. august 2010

Vin !

" Der det ikke er vin, er det heller ikke kjærlighet "

- Evripides -





Ha en fin kveld alle sammen !

Klem Kine

Kine gjør ting hun ikke kan !

Lage øredobber !

Tenkte jeg skulle prøve meg på dette da, gikk på panduro å handlet litt inn. Det jeg ikke tenkte på var utstyr og verktøy for å lage disse. Men jeg satte igang for det. Det skulle bli gave til en vennine så tok litt hennes stil, men huff... tror ikke dette er noe jeg gjør igjen. Så mye pirk, mye mulig fordi jeg hadde kjærstens store klumsete avbitertang. Ble skeivt her og der men men:)

Da har jeg prøvd det også, og heretter kjøper jeg ferdige smykker:)







Klem Kine