onsdag 16. november 2011

Kunne ikke dy meg..

Svibelen er jo kommet i butikkene, og de synes jeg er så fine. Min yndling til jul ! Så kjøpte med meg noen hjem, her på bildet i enkel vase. 

De andre har jeg i vase med litt mose oppi, glemte å laste opp bilde så det får bli en annen dag !
Fikk en morsom mail her om dagen, og må bare få dele den med dere ! 


En mann kom hjem fra jobben og fant sine tre barn ute i hagen, fremdeles i pysjamas, lekende i gjørme og søle, med matpakkepapir og leker strødd utover hele plenen. Konas bildør var åpen, det samme var døren inn til huset og ingen tegn til hunden... 

Når han kom seg inn i huset fant han enda verre tilstander. En lampe var veltet, et bilde hadde falt ned og knust, TV’n sto på fullt volum på "Cartoon...... network" og det lå skitne og rene klær om hverandre i hele stuen og oppover trappen. På kjøkkenet fløt det over av skitne tallerkener, knuste glass, frokostrester lå spredd utover hele gulvet, kjøleskapet stod på vidt gap, hundemat var klint oppover veggen og det lå sand i vaskemaskinen.

 Han løp opp trappene til andre etasje, snublet i flere skitne og rene klær, nå desperat etter å finne sin kone. Han var livredd for at hun var blitt syk eller at noe grusomt hadde skjedd. Han tittet inn på badet, som var oversvømt med vann, såpebobler og toalettpapir. Speilet var smurt inn med tannpasta og leppestift. 

Han løp inn på soverommet og fant sin kone i sengen, hvor hun koste seg i pysjamas med en god bok. Hun så opp på ham og smilte, spurte hvordan dagen hans hadde vært. Han så vantro på henne og sa "Hva i all verden har skjedd her i dag??" Hun smilte og sa "Du vet hver dag når du kommer hjem fra jobb og spør hva i all verden jeg gjør dagen lang..?" "Ja..?" svarer mannen. "Vel, i dag gjorde jeg ikke det!"


Ha en fin kveld alle sammen :) 
Klem Kine 


2 kommentarer:

Mor Inger`s hus sa...

Så koselig du har det Kine. Jeg elsker også blått, men har ikke fått lagt ut min blåverden på bloggen enda. (Er ny blogger). Ta gjerne en titt inn til meg :)
Ha ei fin førjulstid, og kos deg.
Hilsen fra Inger
PS. har lagt meg til som følger av bloggen din.

krissimor sa...

Hihi, den er morsom! Tror mange kan kjenne seg litt igjen...