lørdag 9. oktober 2010

Gardiner !

Gardiner... Ja, det er like vanskelig hver gang! Jeg er rett og slett ikke så veldig glad i gardiner, litt fordi jeg elsker mine vinduer som de er, og vil ikke gjemme de bort bak gardiner. Og fordi jeg vil ha lys inn, masse lys.

På Livs lyst har hun gitt oss en utfording, nettopp gardiner ! Hun synes det er vanskelig å finne fine gardiner som passer hennes gamle stil.

Jeg fikk noen gamle gardiner av mamma, som jeg først tenkte "Å, nå skal jeg lage mange fine puter med blonder !" Men prøvde og henge opp et par, og synes de ble riktig så søte, uten å "ta" for mye av vinduet. Det blir jo litt lunere med gardiner. Dette vinduet og på soverrommet er de eneste stedene i huset jeg har gardiner.
På soverommet har jeg lette, hvite gjennomsiktige gardiner fra kid, helt greie, også blir det ikke så mye innsyn.

Elles synes jeg det er fint med lette gardiner som går helt ned i gulvet, slik at de ligger på gulvet. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det men..


Ha en fin lørdag alle sammen !
Klem Kine
3 kommentarer:

Gammel stil sa...

Kjempefine gardiner Kine:) Og vinduene dine er helt nydelig!! Men, det ble veldig fint og det ble ikke gjemt bort:)

Klem:)

Thelma Louise sa...

syntes det er vanskelig med gardiner jeg også..holder på å styre med nye selv..skal skal ikke.:-) men disse var kjempesøte..godt du brukte de som gardiner.:-)

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Gardiner er faktisk vanskelig!! Tok litt tid før jeg fant som passet hos oss :) Gardiner gjør liksom så mye også!! :O Var veldig koselige med dine, liker så godt stilen din :)