onsdag 6. oktober 2010

" Lopper i blodet "

Nib´s utfordring denne mnd er "lopper", og da må jeg bare slenge meg på. For er det noe dette hjemmet IKKE mangler så er det fine, gamle lopper!

Vanskelig å velge hvilken loppe jeg skulle sende inn bilde av, så tok en liten vinkel av stua jeg, og her er det nok av lopper :) Jeg har jo en forkjærlighet for det gamle, og i det siste har mange nye lopper kommet i hus.
På bildene ser dere en brun kommode som jeg virkelig er blitt glad i, og den har fått beholde sin orginale farge, synes det passe godt inn blandt det lyse. I tillegg har den en herlig grønnfarge inni:) De hvite hyllene er gamle baderomshyller, med litt maling ble de gode som nye "bildelister" i min stue. De hvite blonde putene er noen gamle gardiner jeg fikk av min mamma, som jeg sydde om. Ble kanskje ikke perfekte, men hvem er vel perfekt ;)

Mine potter er også lopper:)

Også ser dere sikkert at jeg har fått meg gyngestol, så kos. Fikk den av en vennine av mamma som skal selge huset sitt, heldige meg for at hun skal selge huset :) Den fikk et strøk med hvit maling, og skled rett inn blandt mine andre lopper."Andres skrot, er gull for meg "

Klem fra Kine

5 kommentarer:

Gammel stil sa...

WOW! Så mange fine bilder:) Kjempenydelig!! Lykke til i konkurransen:) Heier på deg:)

Klem:)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

So mykje fint☺
Heilt nydeleg♥

Klem M♥

veronika Døli sa...

Såå mye fint!

Ingenting er så fint og personlig som lopper :D

Siw Aina sa...

Så mye fint du har Kine :)

Huldra sa...

Nydelig hjørne med mange skjønne lopper. :)